Välkommen till Löpar-Åsa

Ännu en löpar/tränings-blogg ser dagens ljus. Samtidigt kommer en annan gå i graven.

I snart två år har jag huserat på milenunder50.se. Inte jätteläst, men tillräckligt. Jag får min bekräftelse i cybervärlden. Men samtidigt har sidan hackats inte mindre än fyra gånger på mindre än ett år. Så jag tröttnade och beslöt att stänga ner.

Men sluta blogga om träning? No way! Men jag såg en chans att starta om. När jag skapade milenunder50.se hade jag precis fått höra att jag säkert skulle kunna springa milen på just den tiden och vore inte det ett mål som hette duga? Jag erkänner – jag är lättsmickrad och startade bloggen för att följa min resa. Där och då hade jag löpförbud pga en strulande höft. Att dokumentera resan från noll till milen på 50 minuter lät som en utmaning.

Det vill jag lova. Två år senare springer jag visserligen, men milen på 50 eller under? Nej. Jag är inte ens i närheten.

Jag mår inte ens bra av att ha den typen av mål just nu. Jag vill visserligen prestera och bli bättre, men löpning och träning handlar om så mycket mer. Så jag börjar om. Jag går från prestation till person istället. Jag ÄR inte milenunder50. Jag ÄR Löpar-Åsa.

Så det så. Välkommen till min sida!

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

4 Comments

    • asa

      Haha! Känner mig hedrad av detta!
      Och jag som inte ens ”gått live” ännu! Fast ikväll ska det ske! Från och med nu blir det Löpar-Åsa för hela slanten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *