Tre veckor kvar!

Igår kom mitt startbevis till TrailVarvet. Jag kan lugnt säga att det pirrar galet i magen.

Jag har startnummer 135 och eftersom det var så lågt började jag kolla hur många som är anmälda. Det verkar inte vara ens 600 personer och jag, som har en dramatisk ådra, ser hur jag ensam lunkar över stock och sten efter mörkrets inbrott och att alla andra löpare sedan länge är hemma, nyduschade och mätta i soffan vid Netflix.

Fast så ska det väl ändå inte bli. Och någon måste ju ändå bli sist. 🙂

Samtidigt som det pirrar i magen är jag också väldigt nyfiken. Dessutom ser jag fram emot att springa i Änggårdsbergen igen. När jag bodde i Guldheden sprang jag massor där och det ska bli kul att se om jag känner igen mig. Men det skrämmer lite att man har satsat på mer stigar och mer backar än förra året. Jag gillar att springa i terräng, men jag har aldrig gjort det på annat än hemmaplan när jag tränar.

Tre veckor kvar…

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

4 Comments

    • asa

      Kolla upp!!! Även om du springer i mål innan jag ens passerat första km vore det kul att springa samma lopp!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *