Bakåt och framåt

Jag har jobbhelg den här helgen och ägnar större delen av min vakna tid på biblioteket där jag arbetar som it-bibliotekarie. Jag kan inte påstå att jag skuttar ur sängen med ett leende på morgonen, men när jag väl är här är jag så glad att jag har det arbete jag har, för vilka härliga låntagare, för att inte tala om mina ljuvliga kollegor!

Men jobbhelg innebär också att jag inte tränar. Kanhända cyklar jag till och från jobbet (en mil enkel väg), men den här helgen har jag valt bussen. När jag sedan kommer hem prioriterar jag familjen, vilket oftast innebär mat (pizza) och tv-soffe-häng.

Så den här veckan har inte riktigt passerat som planerat, ur ett träningsperspektiv. Men så blir det ibland och det måste man (jag) acceptera. Fast jag ser också till att glädja mig över min torsdagstur, som glädjande nog inte alls tedde sig som onsdagens bottennapp.

Efter mitt inlägg i fredags, om prestation och hjärnspöken, valde jag att ta ett konkret steg mot en lösning. Jag har nämligen kontaktat en löpcoach! Det ska bli väldigt spännande att se vad det kan ge mig och jag är helt övertygad om att det bara kommer att komma bra saker ur det. Jag har kämpat med de där hjärnspökena nu i hela mitt vuxna löparliv och det räcker nu! Tror inte att det på något sätt är löst över en dag, men att få verktyg och extern hjälp ska bli så roligt!

Jag kommer att posta mer kring detta längre fram, när vi har lagt upp planen. 🙂

Gammal bild, men ungefär så här såg det ut längs min torsdagsrunda. För den som slipper allergier är det här en underbar tid!

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

4 Comments

  1. Låter bra med löpcoach! Det är precis så vi behöver göra när vi hamnat i en grop, mer eller mindre djup, ta hjälp och se till hitta verktyg så vi kan ta oss vidare. You go! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *