Den blå linjens dag

Idag har mitt insta-flöde varit fullt av Göteborgs-Varvs-inlägg. Det har faktiskt varit rätt kul! Jag var lite nyfiken på hur det skulle kännas idag, när alla skulle springa utom jag. Men det har känts jättebra. Jag var faktiskt inte ens sugen. Förra årets känslor finns fortfarande där. Minnet av hur jobbigt det var, hur illa jag mådde. Och inte minst över stressen innan, när jag inte fick till träningen. Hualigen.

Jag är fortfarande nöjd över min prestation i veckan, när jag sprang TrailVarvet. Fast jag har inte fått till något mer löppass. Insåg i torsdags att benen var rätt sega och jag har därför prioriterat att ta det lugnt och sedan att rehabba höften, som har behövt lite extra kärlek. Rehab och yinyoga, det har fått räcka. Men kanske imorgon?

Före GöteborgsVarvet förra året. Innan jag dundrade in i väggen.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *