Och nu då?

I onsdags, dagen efter TrailVarvet, satt jag och surfade på Skatås Ryggar. Jag har ju fått smak på trail, så kanske skulle jag ge mig på det korta loppet?

Men sen tog jag ett djupt andetag och tänkte efter. Om tre månader ska jag springa Prinsens Minne och Midnattsloppet, båda en mil. Jag är i hyfsad form och har ett läge jag har drömt om. Jag kan jobba vidare utifrån mitt läge nu. Bli starkare på milen och jobba vidare med backar, trail och lite intervaller, samt ren och skär styrketräning. Jag behöver jobba med höften och jag behöver äta upp mig. Jag ska inte tappa fart nu (även om det är precis vad jag har gjort den här veckan *harkel*), utan köra på. Men jag kan skynda så där långsamt som jag längtar efter. Underhålla och stärka. Inte bygga upp från början, som jag gjort så många gånger förr.

Vackra ord. Underhålla och stärka.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *