Ny vecka, nya tag

Ni vet hur det är. Man planerar och tänker. Vet precis hur man ska få ihop det. Löpning på tisdag, rehab på onsdag, yoga på torsdag. Sen löpning igen på fredag, följt av jobba helg. Perfekt. Jajamen. Nu kör vi.

Så här i efterhand kan jag ju konstatera att det inte riktigt blev som jag tänkt. Löpningen på tisdag blev av. Den superlugna rundan på runt åtta km blev inte alls så lugn, hur jag än försökte. Så trots det var jag rätt nöjd. Men sen gick det inte. Olika program och aktiviteter tog sig in i mitt liv och istället för att lugnt och stilla njuta av ett pass yin yoga flängde jag runt och städade och lagade mat, eftersom vi fick för oss att vi skulle vara lite sociala och umgås med folk. Och jag erkänner – trots städhysterin var det oerhört trevligt och att jag inte hann med ett litet träningspass, det kan jag leva med.

Fast att jag inte sprang på fredagen, det är surt. Jag besökte min far (tummen upp på det), fixade lite i trädgården och sen kom mamma förbi. Så blev det middag och innan man visste ordet av var det kväll. Och ungefär 100 grader varmt. Då var jag trött. Så jag valde soffan istället.

Kompenserade lite med att cykla till och från jobbet på lördagen, så två mil på cykel fick jag ändå till. Yay.

Nu är det en ny vecka. Har börjat med ett cirkelpass, där jag för första gången på evigheter körde marklyft. Inser att jag har en del att hämta där. Gör jag ens rätt tekniskt??

Imorgon är jag ledig! Hurra! Då ska det springas. Måste måste måste måste… (Ja, för min egen skull. För egentligen finns det faktiskt inte några måsten alls, när det gäller löpningen. Men jag vill!)

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *