Genom eld och vatten

Jag är lite extra kär i min man just nu. Trots att han inte mår jättebra åkte han med vår förstfödde son på den årliga sommar-klass-festen med den sedvanliga brännbollsturneringen. Jag är grymt glad att jag slipper av två skäl: Dels avskyr jag brännboll (kan varken träffa bollen eller fånga eländet) och dels är jag lite småskadad.

Jag har träffat Mia idag för vårt andra gemensamma träningstillfälle. Det var ”tempo” på agendan, eftersom jag vill hitta mer fart i min löpning. Naturligtvis började det regna ett par minuter innan vi sågs och sen fortsatte det ett bra tag. Plötsligt kom det en så där störtskur, då man tror att hela världen ska försvinna och då var vi mitt inne i en intervall på Vallhalla IP. Jag sneddade genom en vattenpöl, som var lite utanför banorna och PANG, så trampar jag ner i ett hål! WHAT?! Sen faller jag pladask och kan konstatera att jag dels har trampat snett och att jag har slagit upp ett hål på både tajts (fan) och knä (nåväl). Lite nervös var jag över den där snedtrampningen, så vi tog det lite lugnt ett tag så att jag kunde känna efter. Det lugnade sig och vi tränade på – ett för mig jättebra pass! Jag, som är livrädd för intervaller, kan absolut tänka mig att jobba utifrån dessa (som jag inte går in på i detalj förrän senare).

Väl hemma, totalt genomblöt och superkall, såg jag att jag ändå har fått en liten svullnad vid fotknölen. Det är inte första gången och jag har omsorgsfullt lindat en sån där färdig grej från Apoteket, som man trär på foten och spänner åt. Under har jag smörjt med liniment och nu gäller det att vila lite. Jag är inte särskilt orolig, men kanske undviker skogen ett par dagar. Trampar jag snett igen är jag rädd att det nog inte går så bra.

Så klart att det skulle vara de nyaste tajtsen. Får väl ta fram nål och tråd och knåpa lite.

Ett stort tack till Mia Hellström för att du har varit världens bästa löpcoach! Du har ett tänk som passar mig precis! Bli inte förvånad om jag hör av mig igen later on.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *