Slå ett slag för din CORE!!!

Jag tror inte att jag är ensam om att slarva när det gäller coreträning. Trots att jag ledde pass för kollegorna i vinter för just core, så är det den del av kroppen som jag mest glömmer bort. Därför passar jag på att hoppa på det här:

Maria Lavestedt Segerblad vill locka oss att träna varje dag under resten av juni med en träningsstreak, som bland annat innebär fokus på core. Så jag kommer nu, från och med idag, att så ett slag för min bålträning. Häng på, vetja!

Jag bjuder på coreträning hela juni! 

Nu väntar jag ivrigt på dagens övning, eftersom jag inom kort kommer att springa ner i gymmet och köra en stund innan jag drar på mig trevlighetsleendet och arbetar kväll.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *