Dämpat och lite smålink

Jag har känt mig lite låg i veckan och har haft oerhört svårt att uppbåda någon sorts energi över huvud taget. Det kan ju också bidra att jag återigen tappar matlusten och det blir lite av ett moment 22. Ingen aptit, ingen energi.

Anledningen kan ha varit skolavslutningen. Jag får nämligen otrolig separationsångest och i år värre än vanligt. Tårarna bara sprutade under själva ceremonin, för att inte tala om när man sen ska ses i klassrummet. Fy sjutton. Men nu har vi gjort den biten och jag får samla lite kraft inför att jag måste ta farväl av en fritidsfröken som följt mina söner i flera år och nu ska gå i pension.

Som grädde på moset har jag haft lite känningar i höger fot. Jag tror att det är mina åldrande fötter som strular och ställer till det. Den sk pelotten gör att jag inte klarar vilka skor som helst och kombinationen sommarskor och ökad löpning kan ha blivit lite too much. I flera dagar har jag närapå linkat fram och absolut inte kunnat ta minsta lilla löpsteg utan att det har gjort ont. Men nu är det bättre, så frågan är nu om jag vågar känna på lite försiktig löpning idag?

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

10 Comments

  1. Åhherregud, vem har inte varit bölig när det kommit till avsked i förskola och skola?! Tänker att det är vackert ändå, fast det är lite jobbigt att grina ögonen ur sig 🙂 Kärlek, kärlek, kärlek!
    Kram och håller tummen hårt att foten inte får för sig några dumheter ♥

  2. Jag avskyr avslut. Det är många sådana på gång just nu, och fler kommer det att bli de närmsta månaderna, och jag bävar.

  3. Ja som jag har bölat i mina dar och jag tycker att det är fruktansvärt pinsamt med. Jag är så blödig att jag knappt kan kolla på nyheterna på tv 🙂

  4. Jag brukar inte ha så svårt för separationer men i år kändes det verkligen i hjärtat. Kommer sakna och undra hur det går för ”mina” elever. Hoppas dina gamfötter kunnat löpa lite igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *