God juli!

Sedan en liten tid tillbaka är jag med i nätverket Bloggar för hälsa. Förra året skapade de en sk Julikalender, som jag då visserligen inte följde, men ändå lät mig inspireras av lite då och då. Och nu är det dags igen!

Tanken är att man gör en ”lucka” varje dag. Det är fritt fram att göra vilken man vill, man behöver alltså inte alls börja med ettan och gå vidare till tvåan osv. Som ni ser är det också fler än 31 rutor, så man har möjlighet att välja och vraka lite.

Själv har jag inlett juli med att inte kunna fokusera alls på kalendern i och med att jag har varit på resande fot. Men nu är vi på plats i Norrbotten (yay) och jag kan äntligen ta mig tid.  Jag har faktiskt inlett vistelsen här med lucka 16, dvs jag har tränat ett intervallpass. I ösregn. Så klart.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *