Min stora idol

Det här är min idol just nu. Lite suddig och dan, men vad gör det?

Det är min mamma. 72 år och i full fart runt Lilla Delsjön.

Strax efter att jag hade tagit det här fotot (och en hel hög med ändå suddigare bilder) insåg jag att här hade jag en målbild som hette duga. Att jag själv ska springa när jag är 72!

Det gjorde mig så oerhört glad, för att inte tala om vad mamma tyckte när jag berättade för henne efteråt.

Vi har ju haft ett jobbigt halvår, med min älskade pappas operationer och ännu är vi inte riktigt klara med den här resan. Så därför jobbar jag lite extra på att få med mig mamma ut på lite turer, för vi gör oss av med så mycket elände i kroppen. Ångest, stress, oro och sorg bleknar och vi ler och skrattar igen. Vi tar det lugnt, ibland har vi knappt styrfart, och andra gånger ökar vi mellan lyktstolpar eller utmanar oss uppför några backar. Allt för att få lite ökad puls och allt det ”go’a” som det gör med oss.

Sen mår vi oerhört bra i flera timmar efteråt.

Jag tror att många i samma situation som min mamma hade valt soffan och godisskålen framför att springa. Och det gör hon också ibland – vilket är helt okej. Men två, tre gånger i veckan åker löparskorna på.

Så jäkla häftigt, tycker jag! Älskar dig, mamma!

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

9 Comments

  1. Såååå fint att jag får lite skräp i ögat 😉 ♥
    Vilken ynnest att dela livet och löpningen med sin mamma och vet du, hon är nog så fantastiskt glad att du ser upp till henne.
    Varm kram!

  2. Heja er! Så härligt att ni kan springa tillsammans och vilken förebild hon är! Själv var jag med på ett träningspass för seniorer idag och blev så jäkla impad av hur starka de var och vilken träningsglädje de hade 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *