En snigels längtan

Det är ett tröttsamt sorl omkring mig och efter snart sju timmar är jag rätt trött. Samtidigt är det roligt att jag har många besökare omkring mig och alla är glada och verkar trivas. Men sorlet…

Jag drar på min Spotifylista i bakgrunden, som kan få mina öron att lite släppa taget om sorlet och istället försöka fokusera på musiken. Lite meditativt, faktiskt.

Jag har generellt inget emot att jobba helg. Inte idag heller, men just den här helgen är det lite småsurt. Min lillfis där hemma fyller hela nio år, det är Fars dag och det har varit jättefint väder ute. Träningsinspirationen står som spön i backen. Inte blir det bättre av att jag konstant, när tillfälle ges, surfar runt i träningsbloggvärlden och uppdaterar mig.

Jag längtar ut.

Jag vill verkligen köra vidare i min nya storsatsning att lågpulsa mig till Den Stora Framgången. Jag läser med stor behållning ”Hälsa mera”-Malins inlägg om Maffetone-träning och blir ännu mer sugen. Hon har kört sk MAF-träning tidigare, med framgång dessutom (!), och tar nu nya tag. Hon är dessutom ledig idag och kan utnyttja tillfället. Jag är inte missunnsam, bara lite avundsjuk.

Själv får jag försöka nöja mig med att stå lite på ett ben av och till. Jag drar av mig de foträta tofflorna (rosa) och känner fotsulorna mot golvet. Vinglar först på ena foten, sen på den andra. Kör lite upp-på-tå och ner igen. Barfota och vinglig kan jag sedan ge mig f-n på att det kommer en låntagare och vill ha hjälp. Men det bjuder jag på. 🙂 Tassar i strumlästen runt i biblioteket och byter tv-spel och skojar med besökarna.

Imorgon är det kvällsjobb på schemat. Då börjar jag inte förrän halv ett, men jag ska ändå upp tidigt och lämna en stolt nioåring på hans skola. Sen tänker jag ta mig en tur i löparskorna. Jag ska snigla mig fram, stolt och stark och långsammast i Västsverige. Som en målmedveten mördarsnigel On A Mission.

Men tills dess får jag nöja mig med att drömma.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

8 Comments

  1. Förstår att det kändes extra trist att jobba idag! Vad spännande att du också ska testa lågpulslöpningen, jag läste om det hos Malin och tänkte att det borde passa mig när jag drar igång löpningen igen. Ska bli kul att följa hur det går för dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *