Zzzzova gott, sa snigeln

”Jag kan lämna G idag” sade mannen imorse.

Det var ljuva ord. Tanken på att kliva upp, dra på sig löparkläder, skrapa rutorna på bilen och sen frysa häcken av sig allt emedan jag skulle snigla mig fram på löparbanan var lagom lockande. Den varma sängen med den mätta och gosiga katten desto mer så.

Så jag somnade. Och sov länge.

Ingen lågpulsträning idag.

Däremot har jag faktiskt styrketränat! Yay!!! Passet ”Kärnan” från FMTK-appen idag igen. Ett riktigt bra core-pass, som jag idag gjorde tillsammans med en kompis. Hon gillade mig allt sämre under passets gång… 🙂 Passet är inte svårt, men ack, så det brinner i magen när man är klar!

Om man står och poserar lite med skivstänger och hantlar i närheten ser man väl ännu lite
starkare ut??

Imorgon är en annan dag. En ledig dag. Ska absolut försöka springa lite, men jag har dessutom bouldering på agendan! Hu!!!

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *