Tant har varit på konferens

Jajamen. Ytterst motvilligt var jag tillsammans med hela jobbgruppen på Internetdagarna i Stockholm under måndag och tisdag. Jag åker inte gärna hemifrån, men så här retroaktivt var det bara att inse – jag behövde det. Att vara tvungen att tagga ner och slippa ta ansvar över allt på hemmaplan (Note to self: måste sluta vara projektledare!). Efter att ha fått en smärre stresskollaps under förra helgen, som nog faktiskt skrämde mannen därhemma lite, var det faktiskt grymt bra att åka bort.

Det kändes som att sitta med på någon gala i tv!

Sen får man ju spader av att bara sitta i timmar. Men det hade man fixat så bra, de som organiserat det hela. Det var nämligen så att man under konferensen kunde spela ett spel! På sin namnbricka, som man bar om halsen, fanns det ett litet klistermärke i form av en glad liten figur. Bakom denne dolde sig ett chip. Varje gång man gick in i sitt konferensrum drog man chippet i en läsare utanför och fick poäng och hade möjlighet att vinna saker. Efter en stund upptäckte man läsare lite varstans. Då började kampen. Vi rusade som yra höns runt och blippade högt och lågt. Jag lyckades vinna fyra t-shirts, en mössa, två muggar och diverse läppbalsamer. Vi kan lugnt säga att mina killar var överlyckliga när mamma kom hem,  helt överöst av grejsimojs. Det fanns rätt mycket gratisprodukter i montrarna också och med tiden blev tant mer försigkommen och plockade åt sig både det ena och det andra.

Jag hade tänkt att jag skulle köra mitt FMTK-styrkepass på hotellrummet, men det faktum att jag hade klivit upp fyra på morgonen gjorde att jag prioriterade att gå och lägga mig istället. Sen har vardagens pyssel pockat på uppmärksamhet, så jag har inte kunnat ens tänka tanken ”träna”. Å andra sidan har jag inte ens försökt, för då skulle jag bara börja stressa igen. Idag däremot ska det bli en liten lågpulsrunda! Lång eller kort, den som väntar får se.

Hamster? Vem? Jag??? Obs – det här är skörden efter dag ett. När jag kom hem hade skörden vuxit lite…

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

4 Comments

  1. Jag är för blyg och brukar låta andra hamstra åt mig när jag är på sådana där event… 😀 Skickar alltså fram mina kompisar/kollegor att plocka åt sig saker som jag kan lägga i min kasse…

    • Så var det första dagen. Vi var oerhört diskreta och tacksamma om någon ville erbjuda oss en tisha eller så. Nästa dag dundrade vi fram som galna! Vi bejakade våra inre tanter, helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *