Ett steg fram och… ingenting

Jag erkänner. Jag är så dålig på tålamod. I alla fall när det gäller träning. Nu har jag sprungit lågpuls inte mindre än sex gånger (!!!) och nu vill jag se resultat!

Så fånigt.

Å andra sidan, bortsett från vid ett försök har jag inte behövt springa ändå långsammare. Fast fasen, vad det är svårt!

Jag sprang i lördags. Fick till ett ”långpass” och var ute i nästan 90 minuter. Stundtals kunde jag lunka på ganska länge och andra gånger behövs det ingenting för att pulsen skulle börja traska upp. Just nu är jag nöjd (eller i alla fall inte supermissnöjd) om tiden är under tio minuter per km. Samtidigt är det grymt störigt att alla i hela världen springer MAF-träning med km-tider på runt sju minuter. Varför kan inte jag det?

Jag försökte testa lite olika löptekniker i lördags. Jag brukar få höra att jag springer så lätt och aldrig ser trött ut, men det verkar inte hjälpa mig här. Ibland körde jag fyra steg ”vanlig” stil varvat med fyra steg där jag sköt fram höften lite och fick lite mer ”stuns”. Funkade en stund. Sen gick pulsen upp.

Eller är det så att jag syresätter mig själv jättedåligt? Kan min lugninflammation från 2009 strula? Eller hjärtat? Är jag bara dum som ens försöker träna så här?

På onsdag ska jag på hälsokontroll genom jobbet och det är så himla bra. Precis just nu är det inte så kul. Jag är galet trött, blir superstressad, känner att dygnet inte har nog med timmar, äter dåligt osv. Då är jag väldigt glad om jag får tid att träna, men kanske borde jag träna mer pulshöjande då?

Nåväl. Det ska bli spännande att se vad hälsokontrollen ger. Bland annat ska jag göra ett konditionstest. Spännande! Tror faktiskt inte att jag har någon vidare kondis.

Ärligt talat är det inte mycket som är bra med mig just nu. (Vilken positiv grundinställning, va?)

Och veckans tredje löppass uteblev. Pga socialt umgänge och pissregn.

Note to self: Ta dig för fan i kragen! Tänk positiva tankar! Skärpning!

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *