Morrelimorr

Inte heller sju hela lågpulsande pass resulterar i någon dramatisk förbättring. Igår var jag oerhört störd över detta. Fick faktiskt några sekunders SÄMRE tid än tidigare, på fel sida 10 min/km-strecket. Var absolut beredd på att kasta skiten åt sidan och publicerade ett Vad-fan-fysslar-jag-med-egentligen-inlägg på Insta. Då vaknade running_grandma till liv och kommenterade. Hon har kört MAF-träning länge och är värd att lyssna på. Hon tyckte att jag skulle tagga ner och att stressen påverkar pulsen (hahahahahahahahaha). Det kan ta några månader, men det kommer.

Jag vet ju detta. Det har varit mitt utgångsläge hela tiden. Låt det ta tid. Men tre veckor in i projektet blir jag galen och frustrerad. Typiskt mig.

Men jag kommer nog att göra en liiiiten ändring. Jag kommer att köra 180-ålder utan att dra ifrån fem slag för att jag inte är supervältränad. Inte dramatiskt, men det kanske är det som underlättar det lilla som jag behöver just nu. Några steg till innan pulsen går upp för mycket.

Jag testar imorgon. Om inte hälsoundersökningen i eftermiddag visar att jag har något dödligt…

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *