Note to self: ANDAS

Det är lite lättare nu. Jag har inte varit lika stressad. Nu kan det bero på att det har varit lite mindre aktiviteter, men faktum är att jag igår bara konstaterade att det inte skulle bli någon löpning och så var det med den saken. Istället kunde jag i lugn och ro tända ljusen och lägga ut mattorna (jag brukar ha dubbla mattor) i badrummet och köra inte mindre än två yogapass med hjälp av Youtube, när jag plötsligt såg en lucka. Det andra passet (som egentligen skulle köras idag) var en ordentlig genomkörare av bålmuskulaturen och jag lovar att den känns idag!

Det föll sig så bara. Det första passet var inte så långt och jag hade tjuvkikat på det andra tidigare under dagen och det passade att träna båda. Två pass i mörkret med ljusen på bänken gjorde susen. Jag klev ut i lampskenet och var flummigare än flummig. Jag tror faktiskt att det fortfarande sitter i lite lätt.

Nu ska jag kolla lite vad pass sju innehåller. Namaste på er!

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

One Comment

  1. Alltså hjälp med dagens pass! Jag min tönt hade ju redan sprungit på dagen för jag tänkte att lite ”lätt yoga” kan jag göra på kvällen sedan. Det är bara 16 minuter. öööhh… Fail!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *