Jag har sprungit!

Så skulle jag skriva idag, hade jag tänkt. Men det blir inte så, för jag har inte sprungit. Jo, till det där köttfärspaketet på ICA, när jag i kassan kom på att jag glömt att plocka upp ett paket av just nämnda produkt. Då susade jag som en hind fram och tillbaka till köttdisken för att inte folk skulle behöva vänta för länge. Fast det räknas inte som löpning. Tyvärr.

Jag blev nämligen löpsugen i lördags, när jag pratade om just detta med min yogafröken (jag var ju på yoga i verkliga livet i lördags!). Hon springer nämligen ultra och är så otroligt sund att prata med. Så jag bestämde mig då för att jag skulle springa lite, extremt kravlöst och harmoniskt, när äldste sonen tränade friidrott.

Men så blev det inte. Sonen var nämligen hos en kompis först och stack på egen hand till sin träning. Då infann sig inte tillfället på samma sätt, så jag valde symaskin och yoga istället. Inte dumt det heller, men jag får liksom spara det där inlägget ett tag.

En sån här glad och sprudlande bild hade jag velat lägga upp idag. Men jag får spara det lite.

Fast det är ju roligt att jag ändå känt en längtan! Snart har jag säkert också knutit på mig mina Hoka och lunkat fram på en liten stig någonstans. För det är så det ska ske. På stig. (Vilket det inte skulle gjort om jag sprungit igår.)

För övrigt filmade jag dagens yogapass idag igen. Det är så himla spännande att se hur det faktiskt ser ut. Jag gör en grym planka, men det är i princip det enda som är grymt. Hela mitt fysiska mittparti (ländrygg, rumpa, höfter, ljumskar, framsida och baksida lår) stället till det för mig. Fast jag är ändå övertygad om att jag är smidigare nu än för två månader sedan. Så jag säger till mig själv: Keep up the good work!

En chaturanga som får godkänt, i alla fall av mig själv. Ska man vara supergnetig har jag nog händerna för långt fram. Fast vem bryr sig? 

Här tror man att man är rak och snygg i höft och rygg. Och så är man inte det. Finns mycket att jobba på här. Tur att jag inte har bråttom! Kanske ska jag inte ens tänka tanken att ha handen i mattan i det här läget?

 

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

2 Comments

  1. Du ser ju både stabil och smidig ut!
    Undrar hur det hade sett ut om jag hade filmat när jag yogar. Men huvudsaken är väl att det KÄNNS som om man yogar snyggt, eller? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *