Vila lite bara

#yogaeverydamnday

#kravlöst

Igår vann det sista ordet. Jag har jobbat helg och det har varit galet mycket att stå i. Jag har både lördag och söndag reggat närapå 20000 steg och inte suttit många minuter alls. I lördags gömde jag mig i badrummet när resten av familjen såg Harry Potter, för att vila i lite yinyoga. Fast det var svårt. Huvudet surrade och positionerna hölls så himla länge. Så igår när jag kom hem valde jag faktiskt att ligga kravlöst i tv-soffan och se på Bron.

Jag jobbar på att inte ha dåligt samvete för det. Eller för det att jag valde att sova länge idag och inte gå upp och göra ett pass innan jag for till jobbet. Eller för att jag inte plockat med mig träningskläder idag.

Jag är trött. Yoga kan vara en sorts vila, men jag måste också våga vila helt. Annars blir det prestation också med yogan. Så jag vilar idag också.

Så det så.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

4 Comments

  1. Helt rätt. Mitt allra viktigaste mål med träningen är att det skall vara prestationsfritt. Jag presterar gärna i andra delar av livet och ställer krav på mig själv men någonstans måste man ju få lov att bara leka också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *