Huffin’ and puffin’

Oj, så jag jobbar på med GlobalYoga för alla! Fyra gånger har jag kört igenom solhälsningsdelen av passet och jisses, så jag flåsar! Det är ett skönt pass, men ganska krävande och går stundtals rätt fort. Ibland känner jag att jag andas lite all over the place och att jag inte hinner riktigt med. Men jag tror ändå att det kommer att trilla på plats och att jag en dag får till andningen och övningarna i total harmoni. Eller nåt. 😉

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

6 Comments

  1. Övning ger som du vet färdighet och det är väl bra att få flåsa lite på vägen 🙂 Imponerad av alla som ens vågar sig på yoga. Har lvat mig själv ett yogapass under 2018… Haha..

  2. All heder åt dig som tragglar pä med solhälsningarna! Jag gillar yoga, men blir oerhört provocerad av just solhälsningarna, lite oklart varför. Borde nöta nöta nöta tills jag vänjer mig men nej…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *