När nacken går av

Sportlov. Härligt! Jag tog en extra dag ledig och vi har haft det jätteskönt. Bland annat beslöt jag mig för att damma av pusslet som jag påbörjade i julas. Tusen bitar, ett sånt där ”tråkigt” som är ritat med tusen miljoner detaljer, ungefär som en serietidning eller så. Jag har tittat på det där pusslen i affärerna varje år och fnyst. Jag ville ha mer klassiska motiv, målade och kanske lite gammeldags. Men så köpte vi ändå en sån där låda och faktum är att det var jättekul! Det var lättare, i och med alla detaljer och gick förvånansvärt fort. Fast 1000 bitar är 1000 bitar och även ”fort” tar tid. Jag beslöt mig för att pusslet skulle bli klart och städas bort innan helgen var slut, så jag pusslade och pusslade. Grymt beroendeframkallande också, så när jag väl börjat kunde jag inte sluta.

Och pusslade jag inte, så sydde jag.

Nu går nacken av.

Jag har haft totalpanik. Och den grymmaste huvudvärk ni kan tänka er. Så fort jag har möjlighet försöker jag sträcka ut mina bröstmuskler och igår fick jag äntligen tid att köra ett yin-pass för nacke och skuldor, så nu är det lite bättre. Ska se om jag kan få till ett pass till idag, så kanske jag blir som folk igen innan helgen.

Och har ni märkt hur ljust det börjar bli?

Jag gjorde annat också på sportlovet. Bland annat gick vi på en äventyrlig geocache-promenad med ett styck katt. Som till slut var öm i tassarna och fick åka innanför mattes jacka. 

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

4 Comments

  1. ÄLSKAR pussel! Måste köpa mig ett nu genast. Frågan är bara var jag ska pussla, med tanke på två kissemissar som hemskt gärna vill vara med överallt och hjälpa till 🙂

    • asa

      Vår Vega var mest intresserad av postern som visade pusslet och har faktiskt käkat upp ett hörn på den (hon skulle nog döda den). 😀

  2. asa

    Jag har ju gett mig sjutton på att det är terränglöpning som gäller i år, så jag väntar ivrigt på flera plusgrader och barmark. Just nu skulle jag inte våga mig upp i skogen, med tanke på all is som vi har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *