Vad vill jag egentligen?

Just nu vill jag ha VÅR! Barmark, plusgrader och ett väder som lockar mig ut i skogen! Jag vill gåspringa ut i skog och mark, springa rakt ut i ljungen och krama en trädstam. Sätta mig på en sten och bara andas. Vara ute i flera timmar utan klocka på armen och bara njuta.

Men tänk! En sommarkväll! Solsken som värmer, grönt gräs och här är det visserligen asfalt, men ändå! 

Istället fryser jag, jobbar massor och är för tillfället som grädde på moset gräsänka. Jag hämtar och lämnar, läser läxor, lagar mat, bråkar och berömmer och undrar lite hur sjutton livet är tänkt egentligen. Det här läsåret sliter, det vill jag lova.

Målsättningen med yoga every damn day håller inte riktigt heller. Även det kan ju bli en prestation och eftersom mitt nyckelord vad gäller träning i år är ”kravlöst” måste jag tillåta mig att ibland strunta i det, för att istället kanske välja sängen, symaskinen eller att bara låta tiden gå.

Dessutom har jag tappat lite styrfart när det gäller yoga. Jag ÄLSKAR den, men ibland vet jag inte riktigt åt vilket håll jag ska. Vad vill jag? Vad är mitt mål med yogan? Nu måste man kanske inte ha ett mål på det viset, men jag behöver hitta en riktning.

Nina – Yoga Hjärta Löpning – tyckte att jag skulle träna yogapass för en lärare så ofta som möjligt. Tyvärr funkar inte det nu i vår, för schemat är inte så samarbetsvilligt. Men jag har bokat ett Yoga-PT-pass med Annas Manna! Om tio dagar ska Anna och jag ses och jag ska få ett personligt program utifrån min kropp, förutsättningar och önskemål. Det ska bli så himla spännande!

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *