Var det så jävla smart?

Ursäkta titeln på inlägget, men det är faktiskt den frågan jag ställer mig nu.

Jag är så trött. Har varit gräsänka en vecka och har ju vardagspusslet från helvetet det här läsåret. Jag har ju försökt dra ner på ambitioner och krav, så att jag ska kunna andas. Yogan har hållit mig i handen, men förra veckan orkade jag bara inte.

Nattetid har jag börjat vakna, något jag upptäckt att jag gör när stressen tar tag. Inte bra.

Och mitt i detta har jag beslutat mig för att jag skulle minska på mina antidepressiva. För yes, jag knaprar såna. Den hjälpen behöver jag. Och för ett par veckor sedan kände jag mig så övertygad om att det skulle vända. Ljuset var på ingång, yogan stöttade mig och godis och socker skulle jag dra ner på. Det skulle bara bli bättre och jag kände att jag hade allt under kontroll.

Och visst kan det bara bli bättre. För just nu dippar det något ohemult. Men ikväll kommer min man tillbaka och imorgon har han lovat att fixa allt. <3

Vi får väl se. Kanske ökar jag på igen. Eller så försöker jag ta mig samman och hitta tillbaka till verktygen.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *