Tack och godnatt

Och god morgon!

Känslan av att ha sovit ordentligt! Jisses! Jag kommer alltid att ha svårt att komma ur sängen, men ändå, när man har sovit ordentligt – vilken skillnad!

Igår var jag gråtfärdig hela dagen. Blek och glåmig, ledsen och dyster. Hamnade i konflikter med barnen mest hela kvällen.

Jag smög mig ner i min egen säng samtidigt som barnen gick och lade sig och bad en liten bön om att jag skulle få sova utan barn i sängen. Och jag blev bönhörd! Lilleman, som kommit traskande ett par gånger redan i veckan, sov som en sten i sin egen säng.

Idag är det ljusare i själen. Piggare, mer motiverad och idag – jäklar – ska det tränas yoga! Idag längtar jag! Har inte yogat på över en vecka! Träningen har ersatts av symaskinstid, vilket iofs också är oerhört skönt och tillfredsställande, men ensidigt för kroppen och min stackars överkreativa hjärna går i spinn. Men jag har fått klart en del saker och det är faktiskt bra för återhämtningen. En åtgärdshög som är borta. Yay!

Dessutom har vi plusgrader ute! Det ska nog fortsätta så, vilket känns oerhört skönt. Kanhända blir det så att det kan bli ett litet löppass någon dag under mars månad? Vem vet?

Spännande!

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *