Varde ljus!

Varför är man så dum? Det är så lätt att tänka ”Jag hinner inte”. Det kanske stämmer under en dag, för ibland är det närapå omöjligt att klämma in saker. Ibland har man bara inte ork. Man stressar hit och dit och när man sedan äntligen har en ledig stund lockar soffan, eller, i mitt fall, sängen. Så var det under förra veckan, när min man var borta. När man står ensam med att få ihop vardagspusslets alla delar, då är det oerhört lätt att bara krascha när barnen äntligen är i säng. Jag har dessutom haft mycket på jobbet, så stressen har pulserat i kroppen.

Det var just under en dag den där veckan, som tiden var knapp och jag inte orkade ta fram yogamattan när kvällen kom och barnen kröp till kojs. Faktum är att jag kröp ner jämte min lillkille och slocknade där.

Men sen fortsatte det. Dagarna gick, stressen ökade och inte fan tränade jag någon yoga! Nu är mannen tillbaka, men det har ändå inte blivit någon träning.

Förrän nu. Halleluja! Varde ljus!

Jag jobbar kväll och beslöt mig för att idag skulle det ske. Minsann. En väska med ett par tajts och en topp och eftersom jag har känt mig otroligt omotiverad (sorry jobbet!), så var det faktiskt inte så svårt ändå att gå ner till gymmet och svida om.

Jag har haft lite dålig yoga-styrfart, så jag tog hjälp av underbara Adriene igen. Idag blev det pass ett på Yoga Camp och det var perfekt! Det är så skönt att hitta tillbaka till Adriene, för hon är så grundlig. Att fokusera på hur kroppen faktiskt beter sig när man står på alla fyra, till exempel. Att känna in sin kropp. Det kan vara nog så svårt att stå i table top position med rak rygg! Eftersom jag har bra spegel i gymmet kan jag fokusera på ett annat sätt och lägger märke till saker som jag annars tror är ok. Så nyttigt!

Nej, inte en komplicerad övning. Fast kanske ändå. Känn in kroppen!

Väl tillbaka uppe på kontorsplanet mår jag hur bra som helst Lite lullig, liksom. Längtar till att få träna igen imorgon!

Men först ska jag jobba kväll.

Namaste.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *