Kanske ändå?

Jag fortsätter att längta. Ut. I. Naturen.

När jag åker förbi mina skogsområden, där jag springer då och då, försöker jag se hur underlaget ser ut. Är det snö? Is? Packat? Uppluckrat? Går det ens att gå? Kan man kanske skutta lite?

Det är plusgrader dagtid och ibland även solsken. Då rasslar det till i snön, men isen ligger kvar. Hur ser det egentligen ut i skogen, där solen har svårt att komma till?

Jag chattade med min bror härom dagen. Han ville plötsligt ut och springa, för första gången på evigheter. Kunde vi inte göra det ihop? Jag klargjorde mina principer: Kravlöst, ingen klocka, ingen asfalt, bara skog, gå-spring, njutningsfullt – och han var på direkt. Vi preliminärbokade påskdagen, men det är rätt oklart hur marken ser ut.

Imorgon är det långfredag och jag har egentligen massor att göra. Mat ska lagas, hår ska fixas osv, men kanske ska jag också klämma in en stavgångsrunda? Upp i skogen för att kolla läget?

Ja, jag tror att jag måste det.

För jag måste ut.

Lycklig lånehund med vårkänslor. 

 

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

4 Comments

  1. Jag sa också till min Thomas att jag vill ut, ut och andas in frisk luft, jag vill springa lite! Det hade varit härligt nu till påsken men vet i katten om det går på våra slingor. Den där jädrans snön ger mig rysningar!
    Håller tummarna för att du kommer ut 🙂
    Trevlig påsk! Kram Cia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *