Välkommen tillbaka, Löpar-Åsa

Jösses, mina ben! Att jag har kunnat bli så stum i underbenen efter måndagens lilla löptur, det är faktiskt lite pinsamt. Men fyra månader utan löpning är det längsta uppehåll jag haft på hur många år som helst.

Måndagens lilla runda gav mersmak. Hade jag inte jobbat kväll idag hade jag kanske tagit mig ut på ännu en tur, men nu håller jag mig tills imorgon och hoppas att det inte regnar då. För jag är inte säker på att kravlös löpning går att utföra i regn, när man inte har kondition och skogen fortfarande är isig och snöig.

Har också tänkt en annan tanke som legat på is länge: Styrketräning.

Kors. Vart är jag på väg? Känner knappt igen mig själv!

Fast jag körde min yoga igår. Så klart.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *