Vad hände egentligen igår?

Jag kan inte påstå att jag var särskilt springsugen. Det var grått och regnigt och jag hade haft fullt upp på jobbet. När jag skickade sms till mamma var hon inte särskilt på heller.

Ändå kom vi ut. I regn lunkade vi, på stela och motvilliga kroppar, samma runda som i måndags. Vi mötte inte särskilt många och blev konstigt nog inte omsprungna heller.

Jag brukar behöva peppa mig jättemycket innan jag ska ut. Kanske med start redan dagen innan, särskilt när jag nystartar. Men det gjorde jag inte nu. Det hade varit så himla lätt att tänka ”Kravlöst. Jag behöver inte” och stanna hemma. Jag var inte på något sätt tvungen, men sen stod jag där. Löpsugen? Nej, faktiskt inte. Men något gjorde att jag ändå ville. Mamma till och med ringde och försökte banga, men när hon hörde att jag var tio minuter bort kom hon ändå.

Om vi var nöjda efteråt?

Något så in i helvete. 

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *