Jobbhelg och där försvann den veckan

Jag sitter på jobbet, men har idag fått ett pass som tillåter mig en hel del skärmtid. Så varför inte passa på att uppdatera lite snabbt?

Framför mig väntar tre dagar med jobb, innan jag blir ledig på tisdag. Känns småsurt, eftersom min man och våra barn nu njuter av dag ett av totalt fyra lediga dagar på raken. Jag har dessutom något av en helvetesvecka bakom mig, så jag är rätt trött.

Jag kan sammanfatta veckan så här:

  • För mycket jobb. En kollega har varit sjukskriven och jag har fått hoppa in för henne i flera sammanhang. Det är sånt man får räkna med och det har inte varit något jag inte klarat av, men det tar på orken.
  • För lite träning. Eller snarare löpning. Bara ett pass, som visserligen var rätt långt (runt 8-9 km) och som jag orkade bättre än jag trodde. Har gjort ett benpass (TRX) och ett par yogapass. Yogan blir lätt ”måste köra yogan”-pass, dvs något jag känner att jag måste göra för min kropps skull och inte för att jag längtar. Men igår, när jag större delen av dagen gick och längtade efter att springa igen och sen ändå inte fick till det, då flydde jag in i badrummet och gjorde ett ”Yoga with Adriene”-pass från Yoga Camp på Youtube. Det var länge sedan jag gjorde mer dynamisk yoga och det var jätteskönt! Jag önskar dock att jag fått till ett löppass till, men sånt är ju livet ibland.

Det får mig också att tänka på ett avsnitt från ”I nöd och lyft”-podden som jag gärna lyssnar på. De pratade om det dåliga samvetet när det gäller träning. Att vi inte riktigt kan njuta av att ligga i soffan. Att vi ibland måste skada oss eller bli sjuka för att tillåta oss att vila utan att må dåligt på kuppen. Det kände jag igen mig i så 100%-igt! Mycket tänkvärt!

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

4 Comments

  1. Jag är precis tvärtom. Älskar att ligga och låta mig i soffan. Det kan ge samma endorfinkick som ett träningspass… ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *