Black widow och jag

Jodå. Jag är på väg mot superhjältinna-kroppen! Inom kort (vi snackar veckor) ser jag ut som Black widow (spelad av Scarlet Johansson) i Avengersfilmerna. Styrketräning is da shit!

Vi snackar tre pass på en vecka. Med fokus på styrka!

Nåväl. Jag kanske tar i lite i överkant, men det har varit väldigt roligt. Sedan mitt förra FMTK-pass ute i trädgården, som räddade mitt humör och min sociala förmåga (som före passet var lika med noll), flödade inspirationen till. Så i lördags var det dags igen. Då tog jag min man med mig ut i trädgården och körde ”Blötdjuret” från samma app. Galet många armhävningar (görs på knä för egen del) och full rulle.

Nästa dag kom vi nästan inte ur sängen. Bröstmuskler! Skuldror! Baksidan av nacken! Axlarna! AJ!

Men kul var det! Och när han kommer tillbaka från sina tvenne (!) tjänsteresor som han ska ut på ska vi köra igen. Vi inser båda att det här kan vi faktiskt träna ihop. Löpning går inte bra, men den här sortens pass kan vi fixa.

Idag, här på jobbet, har jag faktiskt valt att köra ett FMTK-pass lite improviserat vid skrivbordet istället för att gå iväg och dricka kaffe. Jag sitter idag vid ett fönster på markplan, så det kan ha sett rätt kul ut från utsidan om man tittat in samtidigt som jag gjort mina sumohopp!

Men jag längtar ut igen. Hela världen springer och luften dallrar av Göteborgs-Varvs-feber. Utanför fönstret har jag blå streck i gatan och på lördag är det dags. Jag har ingen längtan efter att springa Varvet, men jag vill springa igen. Men faktum är att fotknölen fortfarande är lite svullen. Så några längre turer blir det inte. Funderar på att dra på kompressionsstrumpor imorgon och bara ta en lugn asfaltrunda. Bara för att.

Hm. Undrar vilket FMTK-pass jag ska ta nästa gång?

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *