Långt från allt och ändå mitt i

Göteborg, Göteborg, Göteborg och så lite Billingen på det. Det har varit fullt med medaljbilder i mitt Instaflödet, det är race-reports på bloggarna och så har Malin haft en underbar tur på Billingen – dock med lite trist avslut.

Själv har jag jobbat i trädgården, varit hundvakt och haft barnens storkusin på övernattning, samtidigt som min man har befunnit sig på mässa i Shanghai. Så det har liksom varit fullt upp. Men samtidigt så skönt! Jag fick lite förkylningssymptom tidigare i veckan och var så tacksam att jag inte hade en väntande halvmara som knackade på. Istället har jag shoppat växter, planterat, röjt, städat och fixat och till och med hunnit med en stund i syrummet.

Plus att jag har gått med hunden.

Varje gång vi går ut är det skogen som gäller och backar. Upp och ner, klättra och kämpa. Det kändes i min högerhöft på lördagskvällen att den hade jobbat lite mer än vad den var van vid. Men samtidigt skönt. Vardagsmotion när den är som bäst.

Igår fick jag närapå nog av alla medaljer på Insta, så jag lade fram träningskläderna när jag gick och lade mig. Och vet ni, jag tog faktiskt på dem också, när jag klev upp! Lämnade sönerna på respektive skola och stack till skogs.

Den rundan springer jag inte så ofta. Den börjar med en lång jäkla backe som nästan aldrig tar slut. Men jag tänkte ändå att den fick duga idag. Den är drygt 3 km, tror jag och jag hade inte massor med tid. Så jag drog iväg och smålunkade en bit och tänkte att jag snart skulle stanna och gå uppför backen. Men jag bara sprang. Fortsatte upp. Vidare och vidare. Ögonbrynen var höjda och jag skakade på huvudet åt mig själv, men det var först när det blev rätt brant som jag pausade och gick lite. Så trots att jag inte sprungit sedan jag vrickade mig (och det börjar bli rätt många veckor sedan nu) och sedan har varit förkyld, så finns det något där. Jag behöver inte börja från början.

Totalförvirrad. Jag orkar ju! Och det går uppför!

 

Långt där borta tar backen slut. Och fortsätter igen. Och igen. Men SEN tar den faktiskt slut.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *