Sicken skillnad!

Det där med träning alltså…

Man vet det ju så väl. Att man mår bra av det. Ändå kan det vara så himla svårt ibland att få till. Som att bestiga världens högsta berg, liksom. Men när man väl gör det, då har man igen det tusenfalt.

Jag har gjort något litet träningsmässigt varje dag nu i över en vecka och vad jag mår bra! Precis just nu är jag visserligen supertrött (sov inte så bra i värmen), men det är inte så konstigt, så det tar jag mig bara igenom. Men i övrigt – ojoj. Jag mår bättre på alla plan! Och det behövs ju så lite. En liten löptur på ett par kilometer, en rejäl promenad, ett styrkepass på en kvart, ett yogapass eller så gör man en kombination av flera saker och all faller liksom på plats. Inte heller känner jag att jag har behövt offra så mycket tid. Det har bara funnits en lucka, ett tillfälle. Mannen som frågar barnen om de vill se på en Bondfilm och vips har jag tillfälle att göra min efterlängtade yoga. En ledig dag efter att ha jobbat helg och så var den löpturen fixad – om än som i ett våtvarmt omslag, för jösses, så varmt det har varit!

Nu gäller det bara att fortsätta! (Bara och bara….)

Efter att ha sprungit fyra kilometer var jag rätt rejält avundsjuk på de som var på stranden.


Fast jag var också jättenöjd med att ha fått till fyra kilometer i det vädret. Så varmt och klibbigt!

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

One Comment

  1. Tänk att det lilla kan få en må så bra så bra! Tiden ska dock finnas och ibland viljan.
    Vilken härlig vecka du har haft 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *