Lycka

Halv storm. Känslan av att kroppen ändå behövde springa.

Med hjälp av FMTK-appen testade jag backträning (Lilla backpasset) i skogen hemma. Inte lika mycket vind när träden skyddar.

Kortare backar än vad jag normalt springer, men lite högre tempo – och totalt fler backar. Med en dryg kilometers pauslöpning mellan de två seten.

Lyckan!

När benen och pannbenet samarbetar. Man svär lite, men kör på. Svetten som sprutar. Flytet som uppstår. Benen tuggar på. Pannbenet protesterar inte särskilt mycket. Gången mellan backarna blir till långsam löpning istället. Pauslöpningen blir lite längre. Nedvarvningen likaså.

Det blir kärlek. Kärlek till huvud och kropp. Till FMTK. Till livet. Till mig själv.

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

2 Comments

  1. Åh, den appen har jag ju laddat ner, men inte ännu kommit till skott. Verkar var göör’bra!
    Annars så borde jag, som du skrev om i ett tidigare inlägg, gå och kolla mina ”prickar”. Jag är också en prickig typ, med fräknar på näsan och ja, allmänt brokig hud 🙂 Sååå skönt att dina fick grönt ljus, amen ♥♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *