Almost there…

Två timmar och tjugo minuter. Klockan nio stämplar jag ut. Och då tar jag semester. Yay!!!

Jag brukar tycka att man ska hinna ta det lugnt och glida lite de sista två veckorna innan man går på ledighet, så att man inte behöver ägna för mycket ledighet åt att varva ner. Men jag har haft fullt ös medvetslös de sista två veckorna är och rätt trött. Fast idag har jag ändå gått omkring och lett för mig själv. ”Vilket jobb jag har” har jag tänkt. ”Vilka go’a kollegor!” Och även om jag jobbar till nio vet jag att jag kan ta det lugnt sen.

Ur ett träningsperspektiv har det mest varit yoga den här veckan. Jag fick mersmak efter att ha snickrat ihop ett litet yogapass för kollegorna förra veckan och sedan fått en massa beröm. (Lilla jag, tänka sig!) Så jag har yogat vidare, ibland två gånger om dagen och bara njutit. Men igår, trots värme och att jag precis hade svalt ner thaimaten, så blev det dags för lite spring. FMTK-appen ville att jag skulle intervallträna. Nio hundra meters medelintensiv löpning följt av hundra meter högintensiv, fem gånger.

Inte blev det så medelintensivt och kanske inte högintensivt heller. Men det BLEV och det räcker. Jag sprang sedan vidare lite, så minst en extra km fick jag till. Och jag är nöjd med det. Idag vilar jag, men är på benen mest hela dagen och gick ett par km till jobbet. Imorgon ska jag styrketräna i trädgården, men annars är det projektet ”Renovera pojksovrum” som ska kickas igång. Semester=Arbetsläger i år.

Men först ska jag ta en lång och härlig sovmorgon!

Kram på er!

Views All Time
Views All Time
Views Today
Views Today

3 Comments

  1. Huah! Hade jag sprungit ett sånt pass direkt efter middagen hade thaimaten garanterat åkt raka vägen upp igen :-S
    Ha en skön semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *